Η Εταιρεία μας

Η AeroBase Group είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής αεροδιαστημικής και άμυνας που παραδίδει εξαρτήματα για τα σημερινά αεροσκάφη με την ταχύτητα που απαιτούν οι αυξανόμενες διεθνείς αγορές. Με έδρα τη Μελβούρνη, Φλόριντα, προσφέρουμε έναν διαφοροποιημένο συνδυασμό πλήρους εφοδιαστικής, MRO και διανομής ανταλλακτικών.

Ο Όμιλος AeroBase είναι μοναδικά τοποθετημένος μέσω του δικτύου εταιρειών του σε περισσότερες από 100 χώρες και η καινοτόμος διαδικασία μας θέτει μπροστά από τους ανταγωνιστές μας στην υποστήριξη εργολάβων, κατασκευαστών, μεσιτών και κυβερνητικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις σε τοπική, εθνική και παγκόσμια κλίμακα.

Αναπτύξαμε ένα βελτιωμένο ιδιόκτητο λογισμικό για να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο προμήθειας και προμήθειας των σωστών εξαρτημάτων για το αεροσκάφος σας. Προμηθεύουμε αεροσκάφη, θαλάσσια εξαρτήματα και εξαρτήματα ατμομηχανών, υλικό mil-spec, ιατρικές προμήθειες και εξοπλισμό υποστήριξης εδάφους. Μεταφέρουμε επίσης ανταλλακτικά aftermarket, κατασκευαστή πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM), κυβερνητικό πλεόνασμα και εξαρτήματα έγκρισης κατασκευαστή ανταλλακτικών (PMA).

Ο Όμιλος AeroBase ενεργεί επίσης ως αντιπρόσωπος κατασκευής, όχι μόνο διανέμει ανταλλακτικά ως εξουσιοδοτημένος διανομέας, αλλά και ηγείται των προσπαθειών μάρκετινγκ για τους κατασκευαστές συνεργάτες του.

Ανεξάρτητα από το ανταλλακτικό ή την υπηρεσία που χρειάζεστε, το AeroBase Group παρέχει την ταχύτητα και την καινοτομία για να σας βοηθήσει να πετύχετε.

{lang[mission-steatement]}

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες την εμπειρία, την τεχνολογία και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την ασφαλή και κερδοφόρα λειτουργία της επιχείρησής τους.

Οι αξίες μας

Ως εταιρεία, διατηρούμε τον εαυτό μας σε υψηλά πρότυπα με αξίες που συμπληρώνουν τον ατομικό μας κώδικα και εξυπηρετούν καλύτερα την ποικιλόμορφη πελατειακή μας βάση και προσαρμόζονται σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία.

Πώς μια μειονοτική γυναίκα είχε μικρή επιχείρηση είχε μεγάλο αντίκτυπο στη βιομηχανία.

Για μια βιομηχανία της οποίας τα αεροσκάφη κινούνται με την ταχύτητα του ήχου, η προμήθεια των εξαρτημάτων που απαιτούνται για την πτήση τους μπορεί να είναι εξαιρετικά αργή. Οι ιδρυτές μας ήθελαν να το αλλάξουν αυτό.

Με μόλις 3.000 δολάρια και πάθος για καινοτομία, μια ομάδα οραματιστών ίδρυσε την AeroBase Group από την ταπεινή κρεβατοκάμαρά της τον Αύγουστο του 2013. Έχοντας συνεργαστεί με αρκετούς διανομείς αεροσκαφών στο παρελθόν, είδαν κάποια πράγματα που η βιομηχανία θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Πρώτον, επιδίωξαν να χρησιμοποιήσουν τεχνολογία αιχμής για τον εξορθολογισμό της διαδικασίας ασφάλισης εξαρτημάτων για την αεροδιαστημική και την άμυνα. Τα εργαλεία και το λογισμικό μας σχεδιάστηκαν για να ελαχιστοποιήσουν τον χρόνο των εταιρειών που ερευνούν, διαπραγματεύονται και προμηθεύονται ανταλλακτικά.

Σε συνδυασμό με μια εταιρική κουλτούρα που δίνει προτεραιότητα στο πάθος και τη θετική στάση έναντι των παραδοσιακών τακτικών πωλήσεων, η AeroBase τοποθετήθηκε ως ηγέτης στον κλάδο. Μέσα στους πρώτους έξι μήνες λειτουργίας της, η εταιρεία προσέγγισε πάνω από 50.000 μοναδικούς πελάτες.

Σήμερα η AeroBase Group έχει ιδρύσει γραφεία στη Μελβούρνη και στο St. Augustine, FL, με υπαλλήλους που εργάζονται σε τέσσερις διαφορετικές πολιτείες. Το παγκόσμιο δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών μας επιτρέπει στη μικρή επιχείρηση να έχει μεγάλο αντίκτυπο εξυπηρετώντας πάνω από 400 πελάτες την ημέρα. Αλλά καθ 'όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης της εταιρείας, η προσέγγιση των μικρών επιχειρήσεων παρέμεινε αμετάβλητη: με τα σωστά εργαλεία και μια παθιασμένη ομάδα, η AeroBase Group παρέχει στους πελάτες την εμπειρία, την τεχνολογία και την εξυπηρέτηση για να πετύχουν.

Σύγκριση τώρα»
Σαφής | Κρύβω