Συχνές Ερωτήσεις

Κυβερνητικά διατάγματα

Q: Δέχεστε κρατικές πιστωτικές κάρτες;
A: Ναι το κάνουμε - Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες (P-Cards) από όλους τους κλάδους του στρατού των ΗΠΑ. Η παραγγελία μου απαλλάσσεται από τον φόρο για την κρατική αγορά μου; Ναι είναι - Δεν χρεώνουμε φόρο επί των πωλήσεων σε κυβερνητικές παραγγελίες.

Q: Η παραγγελία μου απαλλάσσεται από τον φόρο για την κρατική αγορά μου;
A: Ναι είναι - Δεν χρεώνουμε φόρο επί των πωλήσεων σε κυβερνητικές παραγγελίες.

Πολιτική Επιστροφών

Q: Ποια είναι η πολιτική επιστροφών σας;
A: Κάθε παραγγελία που υποβάλλεται και γίνεται αποδεκτή από την AeroBase Group, Inc. μπορεί να επιστραφεί μόνο με προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση και κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια της AeroBase Group, Inc. εντός (7) ημερών από την παραλαβή των αγαθών. (ΟΛΕΣ οι μη εγκεκριμένες επιστροφές θα απορρίπτονται). Όλες οι πωλήσεις σε προϊόντα AR (As Removed = used) είναι τελικές. Τα προϊόντα που επιστρέφετε πρέπει να βρίσκονται στο αρχικό κουτί, μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα.

Τέλος ανανέωσης αποθεμάτων

Q: Χρεώνετε τέλος ανανέωσης αποθεμάτων;
A: Οι επιστροφές ενδέχεται να υπόκεινται σε χρέωση ανανέωσης αποθεμάτων. Τυχόν είδη που απαιτούν επαναπιστοποίηση, επανασυσκευασία κ.λπ. θα υπόκεινται σε τέλος ανανέωσης 25% της τιμής πώλησης.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το εργαλείο ζωγραφικής;

Q: Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το εργαλείο εύρεσης χρωμάτων, λάκας, σμάλτου ανά χρώμα;
A: Μπορείτε να βρείτε το εργαλείο χρώματος χρώματος στη διεύθυνση aerobasegroup.{ cc_tld}/χρώμα-και-λάκα-κατά-χρώμα. Πραγματοποιήστε αναζήτηση χρησιμοποιώντας ένα ή περισσότερα από τα διαθέσιμα πεδία, όπως χρώμα, γυαλιστερό προσδιορισμό και μέγεθος. Για παράδειγμα, πληκτρολογώντας «πράσινο» ως όνομα χρώματος θα εμφανιστούν όλα τα αποτελέσματα για πράσινα χρώματα, σμάλτα και βερνίκια.

Σύνθετη Αναζήτηση

Q: Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το εργαλείο σύνθετης αναζήτησης;
A: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύνθετης αναζήτησης advanced search για να αναζητήσετε NSN με χαρακτηριστικά όπως ποσότητα νήματος, συνολικό μήκος, σχήμα, υλικό, μέγεθος, χρώμα, ισχύς, αντοχή σε εφελκυσμό και πολλά άλλα. Ξεκινήστε επιλέγοντας το FSC / κατηγορία ανταλλακτικών που ψάχνετε και στη συνέχεια αναζητήστε προσθέτοντας όσα ακίνητα χρειάζεστε στην αναζήτησή σας.

Νόμος περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA)

Q: Γιατί υπάρχουν οι πληροφορίες μου στον ιστότοπό σας;
A: Οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο aerobasegroup.com είναι κοινό κτήμα. Τα δεδομένα συλλέγονται από πηγές δεδομένων της κυβέρνησης των ΗΠΑ που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς και πολιτικές, επικοινωνήστε με: Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ - Γραφείο Βιομηχανίας και Ασφάλειας Τηλ.: 202-482-4811 http://www.bis.doc.gov - Γραφείο Πολιτικοστρατιωτικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ. Διεύθυνση Ελέγχου Αμυντικού Εμπορίου Τηλ.: 202- 663-1282 http://www.pmddtc.state.gov Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ Γραφείο Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων Τηλ.: 202-622-2480 http://www.treas.gov/offices/enforcement/ofac

Σύγκριση τώρα»
Σαφής | Κρύβω